Известие

Collapse
No announcement yet.

Висят два маркуча под колата - задна част

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Висят два маркуча под колата - задна част

Привет,

Днес забелязах, че под колата ми висят два маркуча - около 2,5 см. в диаметър - кога са виснали незнам...

Въпроса ми е, дали имате идея какви може да бъдат тези маркучи. Разположението им е симетрично, от двете страни на автомобила, под задните седеалки като местоположение.

Висят на около 5 пръста от земята и това ме тревожи. Ще ми се да си кача колата на канал да ги прикрепя със свински опашки, но май обществените/безплатни канали в София са на свършване. Идеи и за това?
    2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
    .

Първоначално публикувано от Kiber Покажи съобщение
    Привет,

Днес забелязах, че под колата ми висят два маркуча - около 2,5 см. в диаметър - кога са виснали незнам...

Въпроса ми е, дали имате идея какви може да бъдат тези маркучи. Разположението им е симетрично, от двете страни на автомобила, под задните седеалки като местоположение.

Висят на около 5 пръста от земята и това ме тревожи. Ще ми се да си кача колата на канал да ги прикрепя със свински опашки, но май обществените/безплатни канали в София са на свършване. Идеи и за това?
    жилата на ръчната спирачка...имат едни скоби които ги държат, ама при теб сигурно ги няма вече
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

тва са спирачните маркучи. те си имат щипки за резервоара. нужно само да легнеш отстрани на колата и ще ги видиш каде се закачат.

не е задължително да са счупени щипките. погледни и ги закачи. сигурен съм че са се изхлузили както беше при мен
      1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
        жилата на ръчната спирачка
        Това е вярното никакви мъркучи не са, а жила!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

вземащ крика, лягаш отдолу, взимаш по една свинска опашка и си за 2 минути отново шевче!

Comment

Жилата - както се казва - висят ти тирантите......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Вярно, че като легнах до Алфичката и можах да стигна до мястото да закрепя жилото със свинска опашка. Щипката от едната страна бе счупена, от другата - здрава.

Благодаря за информацията колеги, и за съвета, gjulizar83! Така вече положението е стегнато.
              Last edited by Kiber; d.m.y г., 20:28.
              2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
              .

Comment

за нищо по добре да питаш тука от колкото да идеш на "майстор" и да ти земе 20 лева
                1.9JTD 105+

Comment

Working...
                X